Nu är det 30 dagar kvar tills det är dags för mig att åka till Los Roques och jaga bonefish i 3 veckor.

Det är hög tid att titta till utrustningen man ska ha med sig ifall något fattas och som måste införskaffas. 

Tafsmaterial är beställt, tack Johan Söderberg för hjälpen.


Flugor behöver bindas, det får bli kvällssysselsättningen framöver.Leta fram fiskeutrustningen. Jag fiskar nu mest med ett Guideline saltvattenspö LPXe RS V2 907 9 fot #7 Men mycket kan hända när man fiskar saltavattentorpeder så man bör ha med sig ett par reservspön.

Jag brukar ha med mig två röda fina BromanOdells #7 resespö.Men här blev det ett litet problem, jag hittar bara ett av mina resespön, brukar ha med mig två stycken. Tuben och fodralet till spöt finns här hemma men flugspöt är borta och en Danielsson flugrulle är borta.

Jag har säkert lånat ut det till någon som skulle fjällvandra i sommar eller något liknande, men till vem är frågan?

Någon därute som vet med sig att ni har lånat ett flugspö och rulle av mig?????